Socialkontoret, Hemtjänsten

Du är välkommen till Norberg, den lilla kommunen med det stora hjärtat. Våra verksamheter speglas av ett stort engagemang bland medarbetarna, korta beslutsvägar och gemenskap. Vill du vara en del av detta är du varmt välkommen.

Vill du vara en del av vårt engagerade team och vara med och forma framtidens hemtjänst? Är du dessutom utbildad undersköterska, kom då och bli en del av oss.

Hos oss får du möjlighet att utveckla både dina egna färdigheter och våra arbetssätt. Vi tror på att varje person har något unikt att bidra med. Ditt och dina kollegors engagemang är vad som driver oss framåt.

Vi i hemtjänsten är Stjärnmärkta inom demensvården, jobbar aktivt med fast omsorgskontakt, Nära Vård och personcentrerad vård. Vi arbetar även aktivt för att utveckla kvaliteten i vår verksamhet.

Tjänsten och arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska förmedlar du trygghet och säkerställer att varje individ blir sedd i alla möten. Det innebär omtanke och medkänsla samt intresse, engagemang och lyhördhet för individen. Vårt arbete utgår ifrån varje individs behov och önskemål.

Hemtjänsten utför arbete i den enskildes hem utifrån beviljade insatser vilket innebär att du som undersköterska inom hemtjänsten hjälper, motiverar och stödjer våra kunder med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål. I arbetet ingår bland annat den personliga omvårdnaden, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, städning, inköp och tvätt.

Kvalifikationer och kompetenser

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, meriterande är om du har tidigare erfarenhet eller specialistutbildning som undersköterska.

Vi söker dig som främjar en god arbetsmiljö och finner lösningar i vardagen. Ditt främsta fokus är alltid att tillgodose behoven hos dem vi hjälper. Du trivs både med att samarbeta i team och att ta egna initiativ när det behövs. I ditt arbete är kommunikation och dokumentation av stor vikt, vilket innebär att du behöver behärska svenska språket i både tal och skrift.

Vi ser även att du har grundläggande kunskaper inom IT-verktyg för social dokumentation, planering, registrering och digital signering av ordinerade hälso- och sjukvårdsinsatser.

Vi cyklar ofta till våra närliggande kunder, att du kan cykla är därför ett krav men du behöver också ha körkort till manuellt växlad bil.

Vad vi erbjuder

Utöver ett stimulerande arbete där din insats är värdefull, ges du som medarbetare i Norbergs kommun möjlighet att nyttja våra förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, förmånscykel och att lämna blod på betald arbetstid.

Norbergs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Övrigt

Arbetstiden är schemalagd dag/kväll/helg.

Rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdagen.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100 procent
Ort Norberg
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/18
Kontakt
  • Lena Bergman, Områdeschef, 0223-29115
Facklig företrädare
  • Söks via kommunens växel, 0223-29000
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb