Anpassad grundskola

Du är välkommen till Norberg, den lilla kommunen med det stora hjärtat. Våra verksamheter speglas av ett stort engagemang bland medarbetarna, korta beslutsvägar och gemenskap. Vill du vara en del av detta är du varmt välkommen.

Norbergs kommun startar från och med hösten upp en klass inom anpassad grundskola med inriktning ämnesområden. Är du barnskötare med erfarenhet av att ha jobbat med barn eller elever med intellektuell funktionsnedsättning och vill vara med och starta en ny verksamhet är du varmt välkommen till oss.

Norbergs förskolor och skolor har en gemensam vision, ”Det hänger på mig och jag kan göra något åt det. Jag, vi, tillsammans i det livslånga lärandet”.

Vi söker dig som vill arbeta som resursassistent inom den anpassade grundskolan. Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge elever med särskilda behov bästa möjliga förutsättningar att lyckas och få bli sitt bästa jag. Nu har du chansen att få bli en del av vårt team.

Tjänsten

Du kommer att ingå i ett arbetslag med nära samarbete till övriga pedagoger. Du är delaktig och bidrar till elevernas och verksamhetens utveckling. Du är van vid att arbeta både självständigt samt i lag med andra. Som resursassistent stöttar du eleverna med sin undervisning, sociala relationer samt omsorg. Före och efter skoltid tar du hand om eleverna på deras fritidshemstid.

Kvalifikationskrav

Utbildad barnskötare eller annan pedagogisk utbildning som bedöms lämplig för uppdraget. Du ska ha tidigare erfarenhet av arbete med barn eller elever med intellektuell funktionsnedsättning samt kunskaper inom AKK.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder

Utöver ett stimulerande arbete där din insats är värdefull, ges du som medarbetare i Norbergs kommun möjlighet att nyttja våra förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, förmånscykel och att lämna blod på betald arbetstid.

Norbergs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Övrigt

Rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma tillsättas under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 procent
Ort Norberg
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/29
Kontakt
  • Sarah Kantojärvi, 0223-29221
Facklig företrädare
  • Söks via kommunens växel, 0223-29000
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb